5 gyakorlat és tipp a nagyobb és erősebb levelek eléréséhez!

0
1334

Ha te egy hétköznapi fejt, valószínű, hogy ispodprosječno létre, lehullott levelek. Csak így. A, állami, 10 egyének, az egyik, egy tiszteletre méltó levelek szimmetrikus a test többi része. Is bízhatunk, valamint Amatőr, mind a profi testépítő.

A nők a szex számos előnnyel rendelkezik miatt az a tény, hogy a sarka magas sarkú, amely az izmok jelentősen növeli a vizuális megjelenés a csökkentett lábát. El kell ismernem, hogy a hölgyek gomb megnyomásával jelölje ki a lehullott levelek nagyon szemet gyönyörködtető, különösen, ha azok jönnek által slim ízületek, hogy illeszkedjen őket (térd, valamint a bokaízület)!

A fickó, sajnos, nincs sarka, hogy helyes a felfogás, szóval ha az a szándéka, hogy a lap Ben Pakulski, az alább felsorolt remélhetőleg keresse meg a koncepció folyamatban …

Hogy jobban megértsük, pontosan hogyan izmok funkció munkalapok az elején egy gyors áttekintés, a kompozíció, a csökkentett lábát

Mint a csont keretek a csökkentett lábát kérdések, létrehozása 2 bones – tibija, valamint a szárkapocscsont. Tibija extra csont, valamint a letelepedett a középső oldalon a sípcsont, míg a szárkapocscsont sokkal vékonyabb is kiterjeszti az oldalirányú (külső) oldalán a sípcsont.

Fent a shin, természetesen, koljenski a csukló is alul, a boka, sarok, talp, valamint a lábujjak. A sípcsont dolgozni, mint egy kiindulási pont, a láb izmait, valamint hvatište (mozgatható végén), vagy az 5., vagy gyalog, vagy az ujjait. A bokaízület áll 3 bones – tibija, fibula, valamint talus.

A boka 2 tevékenységek:

  • dorzifleksija vagy a láb ránc (= csökkenés szög a két láb, valamint a szár),
  • valamint plantarna hajlítás vagy kiterjesztése láb (= emelkedik szög között láb, valamint a Shin).

Jelenleg a továbbiakban: technikai összefoglaló, sokan azt mondják, olyan, mint a bokáját, még csak mozog, 2 irányban, amikor feltűnt, hogy a lába kihasznál különböző utasításokat, mint azt javasolta? Pontosabban, még ezek a tevékenységek nem az eredmény a tevékenység a bokaízület, mint a közös alábbiakban felsorolt, a bokám. Ebben a közös, hogy vannak még két indítvány: inverzió (adukcija) láb, amely jelzi az, hogy az alsó lábszár belső, mind a felfelé, illetve everzija (abdukcija) a lábát a csökkentett lábát, áthelyezésével egy passzív irányba, valamint fel. Öblös izomtömeg (egyesek szerint dijamantnog formák) kilóg az egyik a Shin. Tartalmazza központ, valamint oldalra a fejét. A középső fej, jól megalapozott gastrocnemiusa lásd a frontális pozíciókat. Mivel a valóság az, hogy a legnagyobb izmok, a csökkentett lábát, egyértelmű, hogy abban az esetben, ha az épület egy tisztességes lapot, hogy szentelte a legtöbb érdeklődés.

Talán meghökkent bizonyos, hogy a kezdet pont ez az izom a csontok, a shin, majd a comb kondilima (natkoljenica). Hvatište (insercija) gastrocnemiusa a Ahilovoj tetivi foglalt petnu csont (calcaneus). Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gastrocnemius túlmutat a térd, a hátsó végén, valamint az Achilles-ín fogások az ötödik, a tevékenység hatással van a térdem, valamint a bokaízület!

Az első jellemzője ennek az izomtömeg plantarna a combhajlító, de ez attól függ, hogy a beállítás a térd. Ha a térd redő, borjú-csont, nem a nagy erő, ezért ez a költség plantarna hajlító közel nehéz. Ha ezt követően, a térd dobta, ez az izom jön, hogy rendkívül erős plantarni fleksor.

A gyakorlatok, amelyek tenni állva, a leghatékonyabb a növekedés gastrocnemiusa

Mi kell, hogy folyamatosan nézzük meg, mi a funkciót gastrocnemiusa, de plantarna hajlítás, a lábak, vagy egyszerűen csak odizanje Pete aljzat. Ez azt jelenti, hogy mi kell koncentrálnia megszerzése olyan magas, mint lehetséges, hogy növelje a sarok. Mint a peta tovább, még több rostot gastrocnemiusa állt!

Arra vágyunk, hogy áll még medijalnu a fejét, minden bizonnyal gondoskodik edzés áll, azonban pretklonu (szamár borjú-csont vet fel), de ha ki szeretnénk hangsúlyozni, lateralnu fejét fut fog állni. Továbbá, a medijalnu átalakult a fejét, majd ujjait kívül, valamint lateralnu belül. A kapcsolat a térd, ami felülmúlja a borjú, valamint a mozgalom ebben a közös, mert az izmok. Például. minden hajlítás a sípcsont jelentősen tartalmazza a feladatok gastrocnemiusa, de a feltétel az, hogy a sarok rendszeresen tevékenység plantarno flektirana.

Jobb, van egy, az elején pillantásra nem nyilvánvaló, valamint a logikai megjelenése. Nevezetesen, ha állni lábánál, valamint a térd ráncok, borjú, valamint izmok, a jelenlegi lodges szerepe van, ispružača térdre!

A gastrocnemius van egy funkció, a forgó, a térde. Miféle szálak gastrocnemiusa problémák, medián fejét vonatkozó 50.5% – a brzookidajućih, valamint 49.5 százalékkal sporookidajućih rost. Mellette a fejét, aránya 57:43 mellett brzookidajućih rost. Ez azt jelzi, hogy a képzés megköveteli, hogy kombinálható a protokollok gyorsan, valamint sporookidajuća rost. Listoliki izomtömeg kínál, ha jól megalapozott, muskularni megjelenés minden idők alacsony a lap. Egy jelentős része, ez az izomtömeg fekszik anatómiailag alább felsorolt gastrocnemiusa pedig minden bizonnyal hipertrofijom, s ezt a részt a csökkentett lábát, hogy nézel ki. Ezen felül, az izmok a borjú szélessége meghaladja, mert kiterjeszti egy passzív irányba (lapos), valamint felsorolja a méretben.

A kiindulási pont, a felső része a sípcsont, valamint fibule, valamint hvatište a Ahilovoj tetivi. Mert hogy semmi köze femurom, gyakorlatilag teljesen a tanulás elkülöníteni a gastrocnemiusa. Ahogy a funkciók, részben, mint gastrocnemiusa, ezért emeli a fejét. Azonban, ellentétben gastrocnemiusa, a legjobb növelte, amikor a térd hajlított, ezért sjedećoj költség vagy čučnju. Milyen gyakran elhanyagolt, ha a képzési soleusa, hogy jobb, ha választani, ha a szög között felső lábat, valamint az alsó lábszár sokkal kisebb, mint 90 °.

Izomtömeg ellentétben gastrocnemiusa predominantno sporookidajući izmok

Aátlagosan 89% – a lassú rostok, s ez az arány elérheti a 98% – át! A fordítás, megfelelő stimulációt soleusa kell ölni egy csomó repeatings! Ez az izom hihetetlenül gyorsan helyreállt, miután odrađene gyűjtemény. Ez a kérdés foglalta el csatlakozás a többi-szünet sorozat.

III Flexor Digitorum Longus, Flexor Hallucis Longus, valamint Tibialis Vissza
Ezek a 3 izmok át a fenti izmok. Nem lehet egyenes, látod, mégis-megnagyobbodás teljesen hozzáteszi mesnatosti lap.

Az első kijelentette található az alsó medijalnoj fél a lap, a többi megy át a hossza a shin, valamint a harmadik foglal el az alsó oldalon a lap. Funkció, hogy a plantarna hajlítás, még inverzió a láb. A fő tényező, amelynek eredményeként a lehullott levelek nem növekszik, ez a figyelmen kívül hagyása, a lehullott levelek a különböző többi csapat az izomtömeg. A szokásos forgatókönyv, ami látható a 3 sorozat néhány repeatings, általában stojećoj mosogatógép levelek után egy gyakorlat, négyfejű az utolsó szobát, amikor mindenki (helyesen kezeli a láb) már tényleg fáradt volt, de csak egy pillantást vetni valamit, mint, hogy mikor, mielőtt tovább a képzés hosszú távon.

A helyzet jobb, megnehezíti a természet, a levelek, amelyek az izom rendkívül rövid regenerálódási idő, mint a szünetekben, valamint a gyakorlatok között. Egyértelmű, hogy az a tény, hogy a lehullott levelek ezt a technikát, válasz fejlesztés.

Egy további ok a gyenge növekedési helytelen vagy nem megfelelő csökkentése, a lehullott levelek (csökkent aktivitás, stb.) Ennek ellenére vannak genetikai korlátok, de ez határozottan elítéljük őket a hiánya hipertrófia, hogy szükséges az ideális a megközelítés, hogy a képzés is ebben a tekintetben, hogy minden egy magát.