Jóindulatú prosztata hiperplázia

0
2583

Az esemény a BPH a kor előrehaladtával növekszik. Szóval, ez általában azt állította, hogy “csak férfiak kapnak biztonságos hiperplaziju prosztata ha požive elég sokáig.” Egy bizonyos fokú BPH van jelen a 80% – a srácok éves kor felett 40 év, valamint ez a szám eléri a 95% – a férfi, a régi, 80 éves korosztály számára.

A BPH megtalálható periuretralnoj, valamint tranzicijskoj terület a prosztata, hogy van. a szövetek, amelyek határon, a húgycső, a prosztata

Fejlesztés indul be az izmok, valamint fibroznih a prosztata sejtek, valamint a később átterjed a sejtek bocsátanak ki, folyékony. Eleme a sejtek érintett BPH, mint csomópontok, valamint a különféle egyéb részt difuzniji. Mint a törölközőt az érintett területen benignom megnagyobbodás az átmeneti valamint periuretralnim területeken nő, megnyomja a környező sejtek a Központi, mind a perifériás zóna, valamint ezt mindaddig, amíg megszorította a külső hüvely. Sejt fejlődés a prosztata folytatódik akkor is, ha nincs több hely a prosztata, ahogy ezt annak ellenére, hogy a fokozott stressz adók, a húgycső, ami húgyúti obstrukció.

Mint megnagyobbodás ütött a belső része, a prosztata, hogy a határok, a húgycső, a dimenzió a mirigy már nem, vagy csak kis hatással van a növekedésre, a tünetek. Még mindig nem kielégítő leírást a baleset a BPH. Férfi hormonok hozzájárulhat, azonban senki sem ismeri-e, hogy támogassák hiperplaziju, vagy adj egy kedvező környezet a növekedés.

A következő magyarázat a BHP az lenne, hogy a sejtosztódás meghaladja a halálos áldozat egy fiatal személy életkorát is. Bármi is az ok, a BHP hatással lehet a húgyhólyag, illetve húgyúti rendszer egyszerre. Mivel a tumor megy mélyen a húgycsőbe, elszámolási, a húgyhólyag nehéz, amelynek szüksége van egy erősebb összehúzódása az izmok a húgyhólyag falán, detrusora, hogy a ravaszt a szivárgás pisilni. Működik egy darabig, utána pedig a detrusor végén vastagabb, de erősebb, ami sikeresen számláló a fokozott erőfeszítést. Ezeket a kiigazításokat a késés mögött, miután az utolsó sebészeti kezelés a prosztata, amely tisztázza, miért van tünetek perzistiraju még Tizenkét Hónappal azután, hogy a sebészeti eljárás. A végén a detrusor hull a képesség tjeranja suženu a pisi a húgycsövön keresztül.

A húgyhólyag nem teljesen süsse ki, majd utána a többség a tünetek. Ha ez a helyzet, hogy megőrizze a nyomás a hólyagját növeli, valamint a támogatás a húgyúti rendszer, küldött vissza, hogy a vesék, amely károkat okozhat, biztonságos örökre. Szerencsére ez ritkán kerül sor, mivel az a tény, hogy sok férfi motivált, hogy az orvosi szakmai előtt adott okot nagy nehézségeket.

Hogy szenved?

A kockázati csoportba tartoznak az idősebb férfiaknál. Más változók lehet járul hozzá a fejlesztés a BPH. Van egy érdekes kapcsolat a kettő között BPH, valamint a Dohányzás. Annál kisebb a valószínűsége annak, hogy a dohányosok fejlesztik a BPH. Ugyanaz vonatkozik a fiúk, hogy a májzsugorodás.

Ők alacsonyabb a frekvencia, a BPH, mint a fiúk egy egészséges, kiegyensúlyozott máj -, egészségügyi szakemberek hiszem, ez abból adódik, hogy a boost, a koncentráció, a női hormonok. Függetlenül attól, hogy mi az a tényező, nem értik ezt a meghívást, hogy az alkohol, valamint a Dohányzás, mivel csak a változás egy ártalmatlan betegség, 2, sokkal súlyosabb. Végül, általában azt a kérdést, hogy, mint az eredmény a BPH növeli a veszélyt, a prosztata rákos sejtek. Sajnálatos módon, kutatási tanulmány nem oldja meg a gondom. Lehetővé teszi vizsgálat azt sugallja, emelt veszély, még a hiánya, de hadd csökkenti a veszélyt.

A legjobb módszer, mellyel ezeket az információkat, hogy azt mondják, hogy van egy szilárd kapcsolat a kettő között PONTOSÍTJA, illetve a rák. Mindazonáltal egyértelmű, hogy a kockázati szempontok egyenlő, valamint a BPH, valamint a prosztata rákos sejtek – idősek életét, különösen a férfiaknál. A rák is BPH gyakran egymás mellett, kiváltó sejtek eltávolítása orvosi kezelés a BPH, alaposan fontolja meg.

Tünetek

Kevesebb, mint a felét, az összes férfi szenved a BPH tünetei áll:

• lassú mozgás, vagy húgyúti rendszer megtartása
• gyenge patak
• elégtelen kiürítése (a stimuláció pisilni követően azonnal peing).
• isprekidanost (nyílt jet során a hólyag kiürítése).
• egy erecske (a vizelet szivárog, ami néhány másodperc végén vizelés, s ez is jelzi, hogy a detrusor nem lehet több tartani egy erős szakasz).
• nokturija (a vágyat, hogy pisilni 2 3 alkalommal minden este).
• dizurija (fájdalom vizeléskor).
• hematurija (létezés, a vér, vizelet).
• vizelési (vizelet feszültség).
• rendszeres vizelés.
• urgentno vizelés (szilárd, egy csodálatos jutalmat vizelni).
• inkontinencia (ellenőrizetlen szivárgás pisilni).

Prostatizam gyakran használta ki, mint egy kifejezés a gyűjtemény a tünetek által kiváltott BPH. A tünetek a BPH lehet osztani rögtön a két osztályozás – opstruktivni, valamint iritativni tünetek. Opstruktivni, mint egy egyenes eredménye a befolyása a BHP a húgycső, valamint iritativni egy megnyilvánulása instabilitás detrusora eredményeként az akadály. Néhány srácok a BPH-om akadályok vannak, de nincsenek tünetei – egy úgynevezett. csendes prostatizam. Opstruktivni tünetek közé tartozik lassú mozgás vagy elhalasztják pisilni, gyenge patak, isprekidanost, nem teljes ürítése, s csöpög a végén vizelés. Iritativni jelek áll a rendszeresség, este pisilni, urgentno vizelés, vizelet, dizuriju, hematuriju, húgyúti rendszer rendszer-fertőzés, valamint pisilni retenciju. Ezek a jelek általános a BPH. Ezek közül bármelyik lehet, hogy a mutató még egy betegség.

A tünetek az elzáródás lehet hozta szorít a húgycső, a rajz, a húgyhólyag-nyak, vese, hólyag, vagy a prosztatarák vagy a hólyag. Iritativni jelek fordulhatnak elő, mint a következménye, hogy az instabilitás, az izmok m.húgyhólyag-detrusor, húgyúti rendszer húgyúti fertőzések, duzzanat a prosztata, vagy diabetikus problémák. BPH tünetei lehetnek súlyosbítja, hogy egyes gyógyszerek kezelésére más betegség.

Energizers, aki továbbra is a gyógyászatban az asztma, valamint a otčepljenje a orrmelléküregeket, lehet, hogy húzza meg a húgycső. Különféle egyéb gyógyszereiről, mint számos antispazmolitici, csökkentheti a képesség, hogy üres a húgyhólyag. Vizelethajtók, valamint alkoholok is rontja a jel, valamint ezért szükséges, hogy az orvos egy lista, hogy a gyógyszerek a beteg szed (beleértve a vény nélkül ez nem a recept). Megállás ezek a gyógyszerek lehet, hogy csak annyit kell tennie, hogy megszüntesse a tünetek.

Hogy a keresés lehet tenni?

• Digitorektalni vizsgálat (értékelése a prosztata ujját keresztül a múlt emésztőrendszer) foltok felvetett is mérsékelt prosztata.
• Képes felmérni a sebességét pisilni forgalomba (a férfiak a BPH, ez kevesebb, mint 10 ml / másodperc).
• Mérési ostatnog pisilni (hangerő a vizelet marad a hólyagban vizelés után).
• Ellenőrizze, hogy a nyomás során a vizelet pisilni: lehetséges, hogy a nyomást méri, a húgyhólyag, hogy ellenőrizze a diagnózis, vagy fedezze fel a blokádot.
• Hogy lehet a vizelet vizsgálatot, hogy ellenőrizze, hogy ez magában foglalja a vér vagy fertőzés van jelen.
• Urinokultura esetén a fertőzés.
• Cistouretrogram.
• A vér vizsgálat az antigén bizonyos, hogy a prosztata (PSA).
• Cistoskopija felügyeleti, valamint a prosztata a húgyhólyag.